Despre DEKALB

30.12.2014

Performanță și inovație în agricultură: Despre DEKALB®

 

ÎNCEPUTUL SUCCESULUI DVS

 

În prezent, agricultura este una dintre cele mai importante şi inovatoare profesii din lume. Aceasta îmbină experiența tehnică (în ceea ce privește echipamentele agricole, însămânțarea, cultivarea și recoltarea suprafețelor agricole) cu dedicarea față de conservarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare, un adevărat proces de echilibrare. Înțelegem această provocare și le arătăm fermierilor respectul nostru zi de zi. Ne bucurăm să putem colabora și dorim să vă fim partener de cursă lungă. Acest lucru ne determină să căutăm soluții pentru provocările cu care vă confruntați. Ȋncercăm să ne depășim limitele pentru a vă garanta succesul atât în prezent, cât și în viitor. Noi reușim în afaceri doar dacă dvs. aveți succes!

 

PARTENERIATUL

 

Lucrând împreună și fiind atenți la nevoile dvs., suntem capabili să dezvoltăm soluții pentru succesul comun. Numai văzându-vă în acțiune, la fermă și pe câmp, putem înțelege nevoile dvs. și modul în care vă putem ajuta acum, cât și în viitor. Facem eforturi deosebite pentru a vă oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Relația începe cu dialogul dintre noi. Vă rugăm să ne împărtășiți întotdeauna nevoile și ideile dvs.!

 

INOVAȚIA

 

Pentru a putea oferi tehnologie inovatoare, investim, pe de o parte, sume uriașe de bani și, pe de altă parte, timpul și expertiza amplă, specifică, a angajaților noștri, care sunt devotați 100% creșterii succesului dumneavoastră. Scopul nostru este să deveniți cel mai bun, mai inovator și mai de succes cultivator!

 

PERFORMANȚA

 

Ne-am dori să fim partenerul dvs. de încredere, iar loialitatea dvs. este rezultatul nostru cel mai bun. Acest lucru înseamnă că ați fost foarte mulțumiți de calitatea semințelor pe care le oferim, de productivitatea lor și de serviciile noastre. Obiectivul nostru este să oferim mereu semințele de înaltă calitate și cunoștințele agronomice pe care le așteptați. Haideți să acționăm pentru performanță!