Parteneriat

10.10.2018

ÎMPREUNĂ, FACEM CA FIECARE ZI SĂ CONTEZE

De peste 30 de ani, specialiștii DEKALB® fac tot posibilul pentru a vă ajuta să porniți la drum în forță, să gestionați mai ușor provocările culturii de rapiță și să recoltați poducții mai mari. Facem aceste lucruri în fiecare zi pentru că suntem partenerul dvs. de încredere, sezon de sezon.

 

 

SUNTEM ALĂTURI DE DVS. ÎN FIECARE ETAPĂ A SEZONULUI DE PRODUCȚIE

Planificați-vă succesul, sprijinindu-vă pe DEKALB® în fiecare moment al sezonului dvs. de producție. Porniți pe drumul unui sezon reușit, cu hibrizi potriviți, soluțiile concepute special pentru nevoile dvs. și cu sprijinul tehnic pe care îl aveți din partea DEKALB.

 

 

 

 

 

 

 

 

Începeți sezonul beneficiind de sprijin în etapele esențiale ale culturii dvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continuați călătoria dvs. cu cele mai bune soluții. De la sfaturi privind iernarea  culturii până la sugestii avizate de combatere winter, a buruienilor și dăunătorilor,  DEKALB® este partenerul pe care vă puteți baza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încheiați-vă sezonul de producție cu o recoltă câștigătoare! Când semănați   hibrizii DEKALB® de înaltă productivitate, noi vă stăm alături pentru a vă sprijini   la fiecare pas și a ne asigura că recolta dvs. este cât se poate de bună.