Ziarul, o sursă de informaţii despre DEKALB

30.01.2015

Ziarul DEKALB®

 

Ziarul DEKALB este un proiect care s-a născut în 2011, din dorinţa de a avea şi altă cale de comunicare cu partenerii noştri, dar şi de a le oferi un spaţiu public în care ei înşişi să se poată exprima.

Cu o apariţie trimestrială, ziarul vă prezintă în cele 8 pagini, informaţii despre DEKALB, în toate formele sale de manifestare în piaţa consumatorilor: noutăţi, evenimente, hibrizi de porumb şi rapiţă, portrete ale fermierilor de succes, date tehnice, acţiuni în care este implicată compania Monsanto, promoţii etc.

Ziarul DEKALB, numărul 1 din august 2011

Primul număr al ziarului DEKALB a apărut în August 2011. În numărul de lansare, Monsanto se poziționează ca lider în cercetarea agricolă pe plan mondial. Puteți găsi interviuri interesante cu profesioniști din sectorul agriculturii. De asemenea, vă oferim informații despre ce presupune inovația DEKALB și cum ajută agricultorii să prospere în această afacere.

Ziarul DEKALB, numărul 2 din iunie 2012

În al doilea număr al ziarului DEKALB veți găsi conținut dedicat rapiței și veți putea afla detalii despre atuurile acestei culturi.

Ziarul DEKALB, numărul 3 din august 2012

Acest număr al ziarului este dedicat centenarului DEKALB și Evenimentul Farm Progress 2012. De asemenea, puteți citi despre conservarea apei din sol în vederea semănatului rapiței de toamnă, despre cele mai bune utilaje agricole și aflați toate sfaturile pentru a culege porumbul „ca la carte”.

Ziarul DEKALB, numărul 4 din decembrie 2012

Al patrulea număr al ziarului DEKALB este o ediție specială de sărbători și vă oferă informații despre erbicidul Roundup al companiei Monsanto, care a fost introdus în acest sezon pe piața din România. De asemenea, găsiți toate informațiile necesare asupra hibrizilor de porumb rezistenți la secetă, grației tehnologiei HD. Hibrizii DEKALB au rezultate pozitive în condiții de stres termic și hidric, iar performanțele sunt mult peste media altor hibrizi din aceeași grupă de maturitate.

Ziarul DEKALB, numărul 5 din aprilie 2013

Monsanto susține reabilitarea sistemului public de apă. Descoperiți în numărul 5 al ziarului DEKALB care sunt principalele provocări ale agricultorilor. De asemenea, descoperiți când și cum se seamănă porumbul pentru a avea o cultură de invidiat.

Ziarul DEKALB, numărul 6 din iunie-august 2013

Evenimentul numărul 1 în cultura porumbului, Farm Progress este protagonistul primei pagini a ziarului. Aflți din conținutul publicației tot ce este necesar să știți despre fertilizarea rapiței și despre cum se pot combate cele mai comune boli ale ei. De asemenea, puteți vedea imagini de la Cupa Rapiței DEKALB, un meci de fotbal între echipa „Fermierilor” și echipa „Monsanto”.

Ziarul DEKALB, numărul 7 din decembrie 2013

Un alt număr unde prezența sărbătorilor de iarnă se face simțită. Prima pagină prezintă avantajele tehnologiilor MAX TECH și HD. Tehnologia MAX TECH produce hibrizi care au potențial maxim de producție, suportând desimi ridicate și valorificând foarte bine resursele de hrană și apă. Conceptul HD (Heath and Drought) asigură hibrizi de porumb rezistenți la secetă.

Ziarul DEKALB, numărul 8 din martie 2014

Numărul opt al ziarului explică în mare detaliu ce presupune tehnologia MAX TECH. Mai mult decât atât, descoperiți opinia Monsanto despre crearea unei Burse de cereale în România.

Ziarul DEKALB, numărul 9 din iulie 2014

În numărul 9 al ziarului, puteți afla date interesante despre principalele boli ce pot afecta rapița, precum verticilioza sau făinarea. De asemenea, veți descoperi beneficiile sistemului Clearfield la cultura de rapiță. Clearfield combate un spectru larg de buruieni.

Ziarul DEKALB, numărul 10 din octombrie 2014

Monsanto oferă studenților de la Facultatea de Agronomie (USAMV) oportunitatea de a realiza un internship în cadrul proiectului MORE FUTURE. În urma unui proces riguros de selecție, aproximativ 40 de studenți s-au îmbarcat în această călătorie a cunoașterii. Aflați ce beneficii a adus acest internship.

Ziarul DEKALB, numărul 11 din decembrie 2014

Aici descoperiți noutățile DEKALB pentru anul 2015. De asemenea, aflați detalii despre Festivalul Mămăligii din 21 Ianuarie 2015.

Ziarul DEKALB, numărul 12 din mai 2015

Acesta este ziarul ce anunță lansarea website-ului brandului DEKALB. Apariția DEKALB.ro presupune o apropiere mai mare de partenerii noștri și o oportunitate pentru ca potențiali colaboratori să descopere tehnologia Monsanto. Mai mult decât atât, ne propunem să vă oferim informație utilă cu privire la cultivarea produselor noastre: porumbul și rapița.