SOLUȚII DIGITALE

SOLUȚII DIGITALE

12.01.2018
SOLUȚII DIGITALE

DEKALB SMART: soluții inovatoare pentru agricultură  

Lansarea unui nou instrument digital, în Europa

 

Prin DEKALB SMART dorim să le oferim fermierilor o serie de soluții integrate, pornind de la produsele DEKALB, pentru a-i ajuta să profite la maximum de potențialul fiecărui hibrid. Performanța, inovația și parteneriatul cu fermierii sunt lucruri care stau la baza misiunii noastre.

 

Soluția DEKALB SMART este un concept de soluții agronomice inovatoare, aplicabile în teren cu ajutorul unor noi instrumente digitale, scopul fiind acela de a le oferi fermierilor o serie de modalități de evaluare a stării fitosanitare a parcelelor sau de a-i ajuta să obțină recomandări adaptate privind densitatea de semănat indicată pentru hibrizii de porumb DEKALB cultivați.

 

Instrumentul digital DEKALB SMART oferă două soluții agronomice principale: 

 

1. Soluția DEKALB SMART SEMĂNAT

 

Optimizează producția medie de porumb prin recomandări adaptate, ce vizează densitatea de semănat a semințelor DEKALB folosite pe parcelele fermierilor. Pornind de la date pedologice esențiale și prin intermediul unui instrument digital, sistemul DEKALB SMART SEMĂNAT le poate oferi fermierilor recomandări privind densitatea optimă de semănat, în funcție de parcelă și de hibridul DEKALB ales.

 

Avantajele fermierilor

Alegerea corectă a densității de semănat pentru un hibrid anume este una din cele mai importante decizii ale fermierilor, și depinde de diferiți factori precum potențialul productiv și tipurile de sol din parcele. În cadrul centrelor tehnologice DEKALB, compania noastră testează hibrizii pe care îi producem, în diferite condiții pedoclimatice și la diferite densități, iar pe baza rezultatelor obținute în cadrul testelor de precizie prin colectarea de date geologice, formulăm recomandări punctuale pentru fiecare hibrid în parte.

 

2. Soluția DEKALB SMART STAREA FITOSANTIARĂ A CÂMPULUI

 

Cartările fitosanitare ale parcelelor, realizate prin sistemul DEKALB SMART STAREA FITOSANITARĂ A CÂMPULUI oferă o imagine mai clară a evoluției culturilor de porumb din fiecare parcelă.

 

Avantajele fermierilor

Cartarea exactă a stării fitosanitare a parcelelor le permite fermierilor să își monitorizeze culturile de porumb, aceștia putând observa zonele care necesită o atenție deosebită; acest lucru le facilitează luarea unor decizii sau măsuri prin care să poată preveni apariția unor probleme grave legate de dăunători, boli, stres hidric sau tasarea solului. 

 

DEKALB SMART are la bază soluții agronomice integrate pentru hibrizii noștri, oferind o serie de platforme diferite – prin intermediul unor canale digitale, dedicate hibrizilor DEKALB –, care îi ajută pe fermieri să profite mai mult de potențialul hibrizilor noștri, grație unei combinații tehnico-agronomice care le poate aduce un câștig mai mare în fermă.

 

Soluția DEKALB SMART va fi disponibilă sub forma unor pachete de care vor beneficia fermierii, clienți ai DEKALB, din România și Ungaria în 2018. 

 

    PREEMIUM   SILVER
RECOMANDĂRI DEKALB®  PRIVIND DENSITATEA DE SEMĂNAT A PORUMBULUI  
 
MONITORIZAREA SĂNĂTĂŢII CÂMPULUI DE PORUMB      
FREEMIUM
 
RECOMANDĂRI DEKALB® CORN PRIVIND DENSITATEA DE PLANTARE
 
ARGINT
 
RECOMANDĂRI DEKALB® CORN PRIVIND DENSITATEA DE PLANTARE
 
MONITORIZAREA SĂNĂTĂŢII CÂMPULUI DE PORUMB
 

 

Pentru a vă activa contul, vă rugăm să luați legătura cu reprezentantul de vânzări DEKALB din zona dvs.

 

 

DEKALB® SMART: performanță, inovație și parteneriat pentru fermieri!