Portofoliul de porumb DEKALB® 2023

Adaptăm portofoliul în permanență pornind de la nevoile fermierilor și aducem inovația în agricultură pentru a asigura clienții BAYER de cea mai buna experienta atunci cand folosesc produsele companiei noastre.

 

În această toamnă suntem pregatiți să începem un nou sezon pentru cultura de porumb și completăm portofoliul prin lansarea de noi hibrizi. Noii hibrizi prezintă un potențial ridicat de producție, toleranță sporită la secetă si conțin un pachet agronomic adaptat condițiilor climatice din România. Anul trecut am lansat 7 hibrizi noi, iar anul acesta consolidăm portofoliul Dekalb cu 2 hibrizi noi: DKC3972, DKC4728. Acesti hibrizi vor face diferența în ferma dvs. prin adaptabilitatea la condițiile de cultură și rezultate remarcabile de producție în sezonul care urmează. Anul acesta lansăm un nou candidat pentru sigla Field Shield, hibridul DKC4728, cu acest hibrid ne dorim să continuăm extinderea hibrizilor Field Shield – Scutul porumbului. Performanţa de producţie a hibrizilor Field Shield este peste media celor mai performanţi hibrizi din aceeași grupă de maturitate, cu o toleranță ridicată la condițiile de stress biotic și abiotic. Hibrizii cu această etichetă sunt: DKC4109, DKC4098, DKC4611, DKC4712, DKC5016 si DKC5092. Protejarea geneticii Dekalb este asigurată prin tratarea semințelor cu Acceleron, soluția de tratament a semințelor, care încă de la răsărire oferă o protecție sporită plantei, îmbunătățind uniformitatea și vigoarea plantelor în stadiile timpurii, contribuind astfel la obținerea unor producții mai mari. Folosind aplicația digitală Climate FieldView Romania puteți maximiza profitul din fermă prin implementarea recomandărilor specifice de densitate și analiza factorilor de vegetație care pot influența producția de porumb.

 

Lideri incontestabili în protecția culturii de porumb, oferim soluții complete de control al buruienilor, flexibile în privința perioadelor de aplicare, capabile să asigure o perioadă lungă de eficacitate și protecție a culturii de porumb. În Catalogul hibrizilor de porumb DEKALB 2023 puteți găsi informații în detaliu despre beneficiile de a folosi hibrizii noștri, atât și caracteristicile fiecărei varietăți.

Folosind produsele BAYER, fermierii au garanția calitătii și a performanței.