Portofoliul de porumb DEKALB® 2021

Adaptăm portofoliul în permanență pornind de la nevoile fermierilor și aducem inovația în agricultură pentru a asigura clienții BAYER de cea mai buna experienta  atunci cand folosesc produsele companiei noastre.

 

In această toamnă suntem pregatiți să începem un nou sezon pentru cultura de porumb și completăm portofoliul prin lansarea de noi hibrizi . Noii hibrizi prezintă un potențial ridicat de producție, toleranță sporită la secetă si conțin un pachet agronomic adaptat condițiilor climatice din Romania. DKC4709, DKC4897, DKC4908, DKC5404, DKC5709 si DKC6897 vor face diferența în ferma dvs. prin adaptabilitatea la condițiile de cultură și rezultate remarcabile de producție în sezonul 2021. Aceste produse vin tratate cu Acceleron, cea mai nouă soluție de tratament a semințelor, care încă de la răsărire oferă o protecție sporită plantei, îmbunătățind postura, uniformitatea și vigoarea plantelor în stadiile timpurii, contribuind astfel la obținerea unor producții mai mari. Folosind aplicația digitală Climate Field View puteți maximiza profitul din fermă prin implementarea recomandărilor specifice de densitate și analiza  factorilor de vegetație care pot influența producția de porumb.

 

Lideri incontestabili în protecția culturii de porumb, oferim soluții complete de control al buruienilor, soluții flexibile în privința perioadelor de aplicare  capabile să asigure o perioadă lungă de eficacitate și protecție a culturii de porumb. În Catalogul hibrizilor de porumb DEKALB 2021 puteți găsi informații în detaliu despre beneficiile de a folosi hibrizii noștri, atât și caracteristicile fiecărei varietăți.

Folosind produsele BAYER, fermierii au garanția calitătii și a performanței.