Portofoliul de porumb DEKALB® 2020

Într-o piață cu o varietate mare de produse, DEKALB a reușit de fiecare dată să facă diferența prin hibrizi și soluții, care să crească profitabilitatea în fermele din România. 

 

În 2018, DEKALB a lansat trei noi produse: DKC5075, DKC5182, DKC5685, hibrizi cu producții excepționale, validate în centrele tehnice, în condiții de cultură diferite. Aceste produse vin tratate cu Acceleron cea mai nouă soluție de tratament a semințelor, care încă de la răsărire, oferă o protecție sporită plantei, îmbunătățind postura, uniformitatea și vigoarea plantelor în stadiile timpurii, contribuind astfel la obținerea unor producții mai mari.

 

Hibrizii de porumb DEKALB din noua generație, au un grad crescut de adaptabilitate și toleranță la condițiile de mediu, oferind o rentabilitate mai mare la hectar.

DEKALB este despre performanță și inovație. Aici suntem implicați direct în revoluția digitală în agricultură, un moment cheie, în care adaptăm agricultura tradițională la noua eră tehnologică. Fiecare parcelă este diferită, de aceea soluția digitala DEKALB SMART SEMĂNAT oferă recomandări care țin cont de condițiile specifice fiecărei parcele, maximizând profitul în fermă. În plus, noua platformă digitală FieldView analizează și evaluează performanțele culturilor.

În portofoliul de porumb DEKALB 2020 puteți găsi informații în detaliu despre beneficiile de a folosi hibrizii noștri, atât și caracteristicile fiecărei varietăți.