Ȋntrebări?
Contactaţi reprezentantul DEKALB de pe zonă

MAI MULTE INFORMAȚII

Catalog de semințe de porumb

Sămânța de porumb DEKALB®

DEKALB® vă oferă o largă varietate de semințe de hibrizi de porumb. Descoperiți în catalog, porumb pentru toate tipurile de tehnologie, fie ea intensivă, medie sau scăzută, și din toate grupele de maturitate. Maturitatea relativă a porumbului este dată de numărul de zile cu temperaturi biologic active, de la răsărire până la maturitatea fiziologică.

Consultând fișele produselor veți găsi hibrizii de porumb potriviți pentru cultura dumneavoastră.

Sămânță de hibrizi de porumb extra-timpurii

Este hibridul de porumb destinat agricultorilor care doresc producții mari și sigure în condiții timpurii. Este un hibrid economic. Cheltuielile pentru uscare scad datorită recoltării devreme.

Sămânță de hibrizi de porumb timpurii

Hibrizii de porumb timpurii sunt recomandați în special în zonele cu exces de umiditate, unde semănatul se face mai târziu, după îndepărtarea umidității. Astfel puteți obține producții record în zone precum partea nordică a Câmpiei Vestice sau în nord-estul Moldovei, zone cu terenuri cu exces de umiditate. Astfel, boabele de porumb pot ajunge la maturitate înainte de începerea perioadei reci.

Din grupa de maturitate timpurie, hibridul DKC4590  oferă producții peste media multianuală, fiind eficient și în zonele de secetă. De asemenea, viteza sa la pierderea apei din bob scade cheltuielile alocate uscării.

Sămânță de hibrizi de porumb semi-timpurii

Hibridul semi-timpuriu este un tip de porumb cu capacitate de producție ridicată. DEKALB® vă recomandă hibridul DKC4490, un hibrid ce mătăsește și înflorește simultan. Este un avantaj pe timp de arșiță deoarece polenizarea se realizează mai eficient.

Sămânță de hibrizi de porumb semi-tardivi

Din grupa de maturitate a hibrizilor semi-tardivi, DEKALB® vă propune o serie de produse menite să se adapteze nevoilor fiecărui fermier. Hibrizii noștri au pachete agronomice impresionante, cum este cazul hibridului DKC5542. Acesta este un hibrid complet pentru siloz, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ. Se adaptează și semănatului timpuriu și se poate folosi pentru biogaz.

Sămânță de hibrizi de porumb tardiv

Această grupă de maturitate oferă hibrizi de porumb toleranți la stresul termic și hidric, care se adaptează oricărui tip de tehnologie. Consultați produsele noastre pentru a descoperi care vi se potrivește mai bine.

Puteți naviga ușor prin catalogul nostru datorită posibilități de filtrare pe județe. Așa puteți descoperi ce produse sunt disponibile în zona dumneavoastră.

Pentru asistență tehnică puteți, cu ajutorul hărții interactive, identifica distribuitorul DEKALB® cel mai apropiat. Vrem să beneficiați de atenție personalizată pentru a descoperi care este cea mai bună sămânță de porumb pentru dumneavoastră.

De asemenea, puteți consulta catalogul nostru de semințe de rapiță DEKALB®.