DKC 4608
Boabe de aur! Potenţialul genetic de producţie, randamentul mare (peste 84%) al ştiuleţilor şi boabele sănătoase vor asigura profi tul scontat, atât prin valoarea producţiei efective, cât şi prin reducerea scăzămintelor aplicate la vânzarea cerealelor.
Maturitatea Relativa:
97
Grupa de maturitate:
semi-timpuriu
Caracteristici generale:

• boabe de calitate superioară, profund poziţionate în rahis, cu uşoară tentă de semi-sticlozitate


• arhitectura şi volumul foliajului permit tolerarea stresului hidric şi termic

 

 

*Maturitatea relativă (RM), este dată de numărul de zile cu temperaturi biologic active, de la răsărit până la maturitatea fi ziologică (apariţia punctului negru).

 

*Mediul de producţie reprezintă totalitatea factorilor, de orice natură, ce se regăsesc într-o fermă și care limitează potenţialul de producţie al hibrizilor de porumb cultivaţi.



Avantaje principale:

• calitate fitosanitară a boabelor pe ştiulete de invidiat, tolerant la boli (în special la ştiulete)


• stabilitatea producţiilor indiferent de condiţii