Portofoliul de rapiță DEKALB®

osr guides

De peste 30 de ani, marca DEKALB lucrează cu succes la dezvoltarea și îmbunătățirea hibrizilor de rapiță și dorește să ajute producătorii să obțină cel mai mare randament posibil. Soluțiile inovatoare și cooperarea neîntreruptă cu partenerii noștri în toate etapele de cultivare a solului distinge între altele marca DEKALB.

 

În condițiile actuale de cultivare, unde agricultura se dovedește a fi un domeniu provocator, alegerile inteligente reprezintă soluția câștigătoare. DEKALB oferă producătorilor cele mai recente produse, care se supun unor serii de teste exhaustive in centrele de tehnologie DEKALB.

 

În fiecare sezon, cele 43 de centre tehnologice DEKALB din întreaga Europă organizează loturi experimentale pe baza unui protocol precis. Pe baza datelor provenite din studiile de hibrizi de rapiță din mai mult de o sută de locații, experții noștri identifică principalele nevoi ale producătorilor și lucrează continuu pentru a îmbunătăți semințele de hibrizi de rapiță.

 

Hibrizii moderni sunt mai valoroși datorită caracteristicilor lor de dezvoltare, care permit producătorilor să obțină randamente ridicate pentru fiecare dintre hibrizii DEKALB în funcție de fiecare tip de sol.
În portofoliul de rapiță DEKALB puteți găsi informații în detaliu despre beneficiile de a folosi hibrizii de rapiță DEKALB, atât și caracteristicile fiecărei varietăți.