Ȋntrebări?
Contactaţi reprezentantul DEKALB de pe zonă

MAI MULTE INFORMAȚII

Catalog de semințe de rapiță

Semințe DEKALB® de rapiță hibridă

Rapița este una dintre culturile cele mai răspândite din România. Țara noastră este pe locul 12 mondial în ceea ce privește producția de rapiță. Este o plantă ce se adaptează bine la diversele condiții climatice de pe teritoriul țării și care are numeroase întrebuințări. Pentru uleiul comestibil, biodiesel, nutreț și importanța sa meliferă, tot mai mulți agricultori optează pentru aceste plantații. Mai mult decât atât, este o plantă ideală pentru rotația culturilor.

Semințele de rapiță DEKALB® se adaptează tuturor nevoilor. În catalogul nostru de produse veți găsi o gamă variată de hibrizi de rapiță.

DEKALB® vă oferă opțiuni de semințe de rapiță din categoriile de hibrizi semi-tardivi, hibrizi semi-timpurii și timpurii.

Semințele de rapiță DEKALB® au pachete genetice avansate și ajută la obținerea unor culturi sigure și bogate. Hibrizii de rapiță au avantajul că pot fi semănați înainte de epoca optimă. Astfel se poate controla stadiul plantelor la intrarea în iarnă, iar pierderile cauzate de temperaturile scăzute se diminuează.

De asemenea, DEKALB®, grație Conceptului Clearfield, propune soluții eficiente pentru controlul samulastrei. Semințele de rapiță din categoria Clearfield ajută, înainte de toate, la prevenirea apariției buruienilor, ceea ce ajută plantele să se dezvolte armonios, valorificând toți nutrienții din sol. Mai mult decât atât, hibrizii au o rezistență ridicată la scuturarea silicvelor, ceea ce rezultă în producții ridicate la hectar.

Fermierii pot opta pentru hibrizii de rapiță: DK IMIDO CL, DK IMMINENT CL și DK IMPRESSION CL din categoria Clearfield.

Alți hibrizi de rapiță precum DK EXSTORM  sau DK EXCELLIUM, din grupa de maturitate semi-timpurie, posedă unele dintre cele mai performante pachete genetice de pe piață. DK EXCELLIUM atinge cu ușurință potențialul maxim de producție, adaptându-se și la condițiile de tehnologie intensivă și având o rezistență ridicată la boli. Pe de altă parte, DK EXSTORM are o toleranță ridicată la secetă și valorifică foarte bine îngrăsămintele pe bază de azot.

Cu DEKALB® veți găsi hibridul potrivit pentru dumneavoastră. Echipa noastră dorește să vă ofere informație personalizată pentru fiecare caz în parte. Nu ezitați să contactați reprezentanții locali DEKALB®. Folosiți harta interactivă pentru a găsi reprezentantul din zona dumneavoastră.