ȘTIRI

Au început înscrierile în concursul de producţii ”DEKALB 20t”. Provocarea Monsanto România se adresează fermierilor care vor să atingă potenţialul genetic al hibrizilor de porumb DEKALB.


ȘTIRI

DEKALB le propune fermierilor o schimbare profitabilă în acest sezon agricol. ”SCHIMBĂ CU DEKALB !” pune în joc 5 hibrizi cu o genetică excepţională, produse care au confirmat producţii record de peste 15 t și la Ziua Porumbului, ocupând primele două locuri pentru al doilea an consectiv, în clasamentul general al celei mai importante competiţii la producţii de porumb din România


ȘTIRI

La DEKALB SMART CENTER, în localitatea Vlădeni, jud. Iași au fost experiențe cu densități diferite, cartografierea solului, soluții recomandate și agricultură de precizie plus multe alte noutăți.


ȘTIRI

Hibrizii DEKALB, numărul 1 în România, pentru al doilea an consecutiv, în competiția anuală de Ziua Porumbului. Și în anul 2017, genetica DEKALB și-a confirmat stabilitatea.


EVENIMENTE

În Centrul de Testare DEKALB amenajat la Călineşti (jud. Teleorman), în ferma Alvalex, au venit aproximativ 70 de fermieri din judeţ, dar şi din Argeş şi Giurgiu, interesaţi să vadă comportamentul hibridului DK EXCEPTION în patru scheme de fertilizare.


ȘTIRI

Temperaturile din ultima perioadă au favorizat apariţia şi dezvoltarea diferiţilor dăunători în culturile aflate pe câmp. La rapiţă, a fost semnalată prezenţa gândacului lucios - Melighetes aeneus. În ceea ce priveşte porumbul, aici avem de-a face cu gărgăriţa - Tanymecus dilaticolis.


ȘTIRI

S-a încheiat și etapa de validare a celor 50 de concurenţi extrași aleatoriu dintre toţi cei înscriși la concursul DEKALB «Câștigă un sac gratis», finalizat pe 3 aprilie.


ȘTIRI

Având în vedere temperaturile crescute din această perioadă, vă informăm că dăunătorul Ceutorrhynchus napi L. - Gărgăriţa tulpinilor de rapiţă şi-a făcut apariţia în culturile din majoritatea regiunilor.


ȘTIRI

Noutăţile DEKALB® pentru sezonul 2016-2017 sunt reprezentate de cinci hibrizi de porumb care îmbogăţesc portofoliul companiei şi anume: DKC 3969, DKC 4751, DKC 5068, DKC 5830 şi DKC 5542.


ȘTIRI

Concursul DEKALB® Foto s-a încheiat, ieri, avându-l drept câştigător al Marelui Premiu – o boxă portabilă - pe Dumitru Emil Vlăducu, cu fotografia hibridului de porumb DKC 5707.