Decizia şi hibridul bun fac performanţă împreună! 19.02.2016

Peste 1500 de fermieri şi persoane care activează în domeniul agribusiness sau în cadrul presei de specialitate şi-au arătat interesul pentru produsele DEKALB®, prezentate timp de o lună (ianuarie-februarie) la întâlnirile premergătoare campaniei de porumb 2016. Specialiştii companiei Monsanto România au evidenţiat: ● beneficiile alegerii hibrizilor potriviţi condiţiilor existente în ferme ● noua genetică intrată în portofoliul comercial ● poziţionarea hibrizilor în funcţie de maturitatea relativă (RM) ● performanţa hibrizilor din categoria HD cu toleranţă dovedită la secetă şi arşiţă.

Productivitatea fiecăruia dintre hibrizii DEKALB® (http://www.dekalb.ro/porumb/catalog-produse) se regăseşte în pachetul său genetic, însă capacitatea de performanţă este strâns legată de decizia fermierului pentru ceea ce vrea să obţină la final de sezon agricol. Iar acest lucru se reflectă şi în studiile Kleffmann, din care reiese că avem în portofoliu cei mai vânduţi doi hibrizi din România: DKC 4590 (http://www.dekalb.ro/porumb/catalog-produse/dkc4590) şi DKC 4490 (http://www.dekalb.ro/porumb/catalog-produse/dkc4490). Din interacţiunea cu participanţii la simpozioane, s-a desprins o idée clară: genetica de calitate se evidenţiază întotdeauna. Ȋn mai toate cazurile, fermierii s-au declarat mulţumiţi de produsele DEKALB®, chiar şi într-un an dificil cum a fost 2015 şi au afirmat că vor continua parteneriatul cu noi.

Dekalb in Ialomita

Belciugatele, 12 februarie 2016

 

Dekalb in Ialomita

 

Le mulţumim fermierilor că ne sunt alături, colegilor din departamentele de Vânzări, Tehnic şi Producere de sămânţă pentru efortul depus la “maratonul prezentărilor de iarnă” şi partenerilor Monsanto pentru colaborare.

Vă aşteptăm la următoarele evenimente DEKALB®!