Focus pe DK Excellium! 07.06.2016

Fermieri influenţi din judeţele Dolj şi Mehedinţi şi oameni de vânzări ai distribuţiei au dat curs vineri, 3 iunie, invitaţiei DEKALB® de a constata împreună, în câmp, performanţele hibridului de rapiţă DK Excellium.

 

Dekalb in Dolj si Mehedinti Dekalb in Dolj si Mehedinti

 

Datorită sprijinului lui Constantin Sgaibă, reprezentantul societăţii doljene Sic Pan din localitatea Unirea, care gestionează 7000 ha de teren, expunerea din câmpul comercial a putut evidenţia toate punctele forte ale hibridului DK Excellium. Celor 45 de invitaţi le-au fost prezentate şi cele două programe ale actualei campanii de rapiţă, “Câmpuri curate” şi “DEKALB® 100% protecţie”, dar şi întreg portofoliul de hibrizi de rapiţă DEKALB®, din grupele: HOLL, Clearfield şi Convenţionali. Ȋn ceea ce priveşte protecţia plantelor, fermierii s-au familiarizat, la nivel teoretic, cu produsele Roundup Energy® de la Monsanto şi cele ale colegilor de la BASF, co-organizatori ai evenimentului, care au punctat şi din tehnologia şi importanţa hibrizilor Clearfield.

Totul s-a încheiat într-o notă plăcută şi destinsă, în Port la Cetate, un loc plin de istorie, de simplitate şi de inspiraţie, în stil Mircea Dinescu.

 

Peste două zile, joi, 9 iunie, fermieri din Brăila, iar pe 10, cei din Bacău şi Neamţ vor afla de la reprezentanţii Monsanto ultimele noutăţi în materie de rapiţă şi genetică DEKALB®.

Vă aşteptăm!

Informații relevante

DK Excellium