Ȋn Călăraşi, rapiţa DEKALB® e la înălţime 03.06.2016

Când totul părea că se năruie înainte de a se clădi – ploaie, nori, coduri galbene şi portocalii emise de meteorologi şi hidrologi, alte câteva evenimente simultane –, sosirea fermierilor la întâlnirea din câmpul dintre Călăraşi-Drajna, mult peste numărul estimat, a demontat orice urmă de pesimism. Până şi ploaia a luat o pauză, suficient de lungă cât să se poată face prezentările caracteristicilor şi potenţialului de producţie al hibrizilor de rapiţă DEKALB® şi a tehnologiilor recomandate, atât de către reprezentanţii Monsanto, cât şi al partenerilor de la BASF.

 

 

Dekalb in Calarasi

 

Cei 70 de fermieri prezenţi în lotul societăţii Dencar SRL s-au arătat interesaţi de produsele DEKALB®, de soluţiile pentru controlul buruienilor (tehnologia Clearfield®), dar şi de preţul şi profitabilitatea culturii de rapiţă. Felul exemplar în care se prezintă hibridul DK Imido CL pe cele 70 de hectare ale lotului comercial, i-a determinat pe unii dintre ei să afirme că-l vor încerca şi pe DK Imminent CL în sezonul care urmează.

Evenimentul de la Călăraşi a avut parte şi de o infuzie de tinereţe, datorită celor 10 studenţi la Facultatea de Management din cadrul USAMV Bucureşti, unii dintre ei chiar mici întreprinzători în domeniul agriculturii sau cultivatori de rapiţă. Şi, pentru ca totul să se încheie cu o privire de ansamblu asupra culturii de rapiţă, studenţii au organizat o vizionare a lotului DK Imido CL din… camion.

 

Dekalb in Calarasi

Dekalb in Calarasi

 

Urmează ca, pe 9 iunie, fermierii din Brăila să afle de la reprezentanţii Monsanto ultimele noutăţi în materie de rapiţă şi genetică DEKALB®.

Vă aşteptăm!

Informații relevante

DK Imido CL DK Imminent CL