Despre teste

26.07.2018

Aceste teste interne sunt efectuate de Monsanto în condiții reale de tip fermă, pentru a compara hibrizii DEKALB cu hibrizii comercializați și reprezentativi pe piață (de top). Concepția experimentală a acestor teste permite realizarea unei comparații obiective a hibrizilor în condițiile specifice ale aceluiași teren. Testele sunt efectuate în conformitate cu cele mai bune practici experimentale. Protocoalele de descriere, metodologiile de testare, caracterizarea de mediu, colectarea datelor și validarea statistică sunt descrise în proceduri operative specifice, care sunt urmate cu strictețe.

Rezultatele și performanțele individuale pot varia de la un loc la altul și de la un an la altul. Rezultatul acestui test nu poate fi considerat un indicator al rezultatului pe care îl veți obține în teren. Totuși, el vă furnizează indicații referitoare la performanța produselor noastre în condiții reale.

Metodele agricole, tipurile de sol și condițiile meteorologice sunt elemente care influențează puternic rezultatul. Vă recomandăm să evaluați, în măsura posibilului, datele de pe site-uri diferite și de-a lungul mai multor ani, pentru a lua cea mai bună decizie. Numărul de studii regionale implementate de DEKALB tinde să asigure o bună evaluare tehnică a produselor noastre; acesta este motivul pentru care Monsanto testează produsele marca DEKALB în zona dvs., pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în vedea asigurării profitabilității, coerenței și siguranței operațiunilor dvs.